Vuoden 2017 hääblogi -ehdokas

Häämessuilijaa minusta ei vielä ole kuoriutunut, mutta sain vastikään tiedon että tämä pieni tuore blogini on päätynyt ehdokkaaksi Love me do -messujen äänestykseen, jonka tarkoituksena on nostaa esille suomalaisia hääbloggaajia.

Oma blogini löytyy finaalista “Vuoden 2017 uusi hääblogi” -kategorian alta. Äänestää voi aina 15.1. saakka, ja oman äänensä pääsee antamaan esimerkiksi TÄSTÄ.

En ole ehtinyt bloggailla vielä kovin pitkään, mutta kieltämättä olen ihastunut puuhaan aivan täysin. Aivan nollasta lähtenyt blogini on kaikessa hiljaisuudessa alkanut kerätä lukijoita, herättänyt keskustelua, sekä saanut huomiota myös muilta tahoilta. Olen aina innoissani sähköpostilaatikon pingahtaessa uuden kommentin merkkinä. Lisäksi lukijoilta, kanssabloggaajilta sekä muilta somettavilta morsiamilta on saanut aivan uskomattoman määrän ideoita, inspiraatiota ja neuvoja niin häihin kuin ihan muihinkin juttuihin liittyen. On ollut ihana huomata miten hyvä yhteishenki tällä yhteisöllä onkaan!

Haluankin toivottaa kaikille kanssabloggaajille tsemppiä jatkoon, ja muistuttaa, että teette aivan mahtavaa työtä! Samalla haluan myös kiittää lukijoita, sillä blogin kanssa jaksaa aivan uudella innolla kun huomaa että hei, joku lukee mun blogia! 

4 thoughts on “Vuoden 2017 hääblogi -ehdokas

 • Reply M January 3, 2017 at 16:54

  Onnea ehdokkuudesta! 🙂

 • Reply Laura January 3, 2017 at 20:59

  Kiitos kovasti 🙂

 • Reply Medar January 5, 2017 at 11:48

  Paljon onnea ehdokkuudesta ja mukavaa vuoden alkua! 🙂

 • Reply Laura January 5, 2017 at 13:04

  Kiitos ja samoin sulle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.