Teatteriin Lontoossa

Lontoon West End teattereineen on yksi kohteista, joita ei yksinkertaisesti voi jättää välistä Lontoon reissuilla (saati täällä asuessa)! West Endin lukuisissa teattereissa pyörii jatkuvasti toinen toistaan kiinnostavampia näytelmiä ja musikaaleja, ja voin vaikka vannoa, että jokaiselle löytyy jotain.

Lippuja saa ostettua ennakkoon tai juuri ennen näytöstä, netistä, teatterista tai lippukioskista. Lippujen hinnat vaihtelevat näytöksen, istumapaikkojen ja shown suosion mukaan. Parhaimmillaan teatteriliput kustantavat kympin tai kaksi, ja siitä sitten ylöspäin.

Etkö tiedä mitä mennä katsomaan? Ehkä jokin näistä?

Aladdin – Hauska, värikäs, helppo. Satumainen tunnelma, tuttu tarina ja roppakaupalla hilpeää meininkiä. Samaan, myös ensikertalaiselle ja vähemmän kielitaitoiselle erinomaisesti sopivaan musikaalikategoriaan voisi kuulua vaikka Leijonakuningas (the Lion King), Cats tai the Book of Mormon.

Les Miserables – Hieman vakavahenkisempi musikaali, upeilla joukkokohtauksilla ja mahtavilla pääosan esittäjillä. Samantyyppisiä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi tämän hetken puhutuin Hamilton ja the Phantom of the Opera.

Tribute – Maailmankuuluille tähdille omistettuja näytöksiä riittää. Voit valita vaikka mitä aina Michael Jacksonista Tina Turneriin ja Abbaan.

Muut klassikkomusikaalit – Miten olisi Wicked tai Matilda? Chicago tai Kinky Boots?

Harry Potter and the Cursed Child – Harry Pottereiden parissa kasvaneille ja faneille must do kokemus Lontoossa!

Muut klassikkonäytelmät – Pisimpään esitetty the Mousetrap, the Play That Goes Wrong, joku Shakespearen klassikoista tai kenties jotain ihan uutta?

West Endin ravintoloista monet tarjoavat teatterikävijöille erikoismenuja ja -hintoja sekä ennen että jälkeen näytösten. Suosittelen ehdottomasti yhdistämään pre tai post theater dinnerin ja drinkit teatteri-illan suunnitelmiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.