Rintaliivivinkki

Hyvien olkaimettomien rintaliivien perään kysellään jatkuvasti, joten täältä pesee yksi vinkki aiheeseen liittyen!

Löysin viime keväänä olkaimettomat liivit joiden veroisia ei ole tullut vastaan. Ei varmaan tule monellekaan aiheeseen perehtyneelle yllätyksenä kun kerron että kyseessä ovat Wonderbrat. Aivan mahtavat olkaimettomat liivit!

Omalla kohdallani ikuisuusongelmana rintsikoita ostaessa on se, että rinnanympärykseni on kovin pieni. Niinpä myös Wonderbrata metsästäessäni jouduin ottamaan useamman yrityksen ennen kuin löytyi tarpeeksi pientä ympärysmittaa oikeassa kuppikoossa. Kun molemmat vihdoin osui kohdalleen, oli riemu katossa. Nyt ahkeran testailun jälkeen voin suositella muillekin olkaimetonta rintaliivimallia etsiville.

Wonderbran olkaimettomien liivien kupeissa on hiilikuitukädet jotka tukevat rintoja, ja ympärystä kiertää silikoninauhat joka pitää liivit napakasti paikallaan. Rintskoiden kourat nostavat rintoja enemmän alhaalta kuin sivulta, eivätkä aiheuta mitään jumaltonta push up efektia. Liivien tarjoamasta tuesta en valitettavasti uskalla paljoa sanoa, sillä B-kupin tisseillä en ole pahemmin kiinnittänyt asiaan huomiota. Erikoisen mallinsa takia nämä jäävät hieman alemmas kuin tavalliset liivit, ja oikea ympärysmitta on äärimmäisen tärkeä käyttömukavuuden kannalta. Oman kokemuksen perusteella sanoisin että Wonderbran kanssa voi valita saman koon kuin aina muulloinkin, mutta olen kuullut huhuja että kaikkien kohdalla näin ei ole ollut. Jos mahdollista, kannattaa kipaista asiantuntevaan alusvaateliikkeeseen mittauttamaan itsensä ja sovittelemaan liivejä!

Toivottavasti tästä oli apua jollekulle olkaimettomia rintaliivejä etsivälle!

2 thoughts on “Rintaliivivinkki

  • Reply Emma Evelyna July 13, 2017 at 06:55

    Minäkin kerran kokeilin noita, mutta ei mennyt ihan nappiin 😀 myyjä tyrkytti mulle koko ajan vain pienempää ja pienempää ympärysmittaa, vaikka en saanut edes henkeä edellisessä mitassa. Eikä myyjä millään tajunnut, että kuppikokoni on D eikä C, kunnes lopulta myöntyi, että kyllä se taitaa olla D. Ihan tosi? 😀 muutenko vaan olen kymmenen vuotta käyttänyt sitä kuppia! Mutta siis todella tukevan tuntuiset. Ehkä tuntui mulle liian "panssarilta", mutta haluan vielä kokeilla rauhassa joku kerta ihan oikeaa kokoa niin saisin kunnon tuntuman 🙂

  • Reply Laura July 13, 2017 at 09:17

    Voi ei mikä kokemus 😀 Taisi myyjällä käydä mittaamisessa pieni moka jota ei sitten tohdittu lähteä enää korjaamaan. Toivottavasti seuraavalla kerralla saat asiantuntevampaa palvelua ja oikean koon kokeiluun 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *