Polttariviikonloppu

Vappuviikonloppuna juhlittiin tämän morsiamen polttareita, ja nyt kun pahimmasta väsymyksestä on toivuttu, on heti aika purkaa mahtava viikonloppu myös blogin puolelle. 

Ensinnäkin, sain tiedon polttareiden ajankohdasta jo huhtikuun alussa, kun posti toi mukanaan mysteeripaketin. Niinpä osasin pakata laukkuni oikeaan aikaan ja suunnilleen varustautua polttariviikonloppuun. 

Polttarit alkoivat kun tytöt lennättivät minut Amsterdamista Helsinkiin, josta jatkoimme iltaa kohti vielä Espoon puolelle. Meillä oli vuokrattuna asunto, jossa koko porukka majoittui tuon viikonlopun. Perjantai-iltana kilisteltiin kuplivalla, askarreltiin tälle anti-DIY morsiammelle “Team Bride” paidat, katsottiin hääleffoja ja kokkailtiin herkkuja.

Lauantai alkoi kattavalla aamupalalla ja jatkui ilmajoogalla. Joogaa olen harrastanut jo usemman vuoden, mutta ilmajooga oli uusi kokemus! Ja mielelläni lähtisin uudestaankin, niin kivaa liinoissa roikkuminen ja jooga-asentoihin vääntäytminen ilmassa oli! Matkapahoinvoinnista kärsiville tai muusta keikkumisesta huonovointisille ei kyllä voi suositella, kuten meidänkin porukastamme muutama joutui toteamaan – tai sitten edellisillan kuohuvat tekivät tepposet.. Joogan jälkeen jatkoimme lounaalle ja leikkien pariin, jonka jälkeen ohjelmassa oli morsiussauna. Saunaan kuului koristeet, havujen päällä istumista ja morsiustaika jos toinenkin. Tytöt olivat ottaneet selvää mitä kaikkea perinteiseen morsiussaunaan kuuluu, joten saunottaminen hoidettiin karjalaisin menoin modernien tilojen puitteissa. En joutunut juoksemaan saunaa ympäri, mutta kananmunista, jauhoista ja suolasta sain osani!  

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen juhlien teema vaihdettiin vappuun (ja allekirjoittaneen synttäreihin, joskin synttärikakku syötiin jo lauantaina). Lähdettiin katsomaan Mantan lakitusta ja lakkipäiden merta. Illasta muualla asuvat suuntasivat kotia kohti, kun taas me Helsingin tyttöjen kanssa pidettiin vielä rääppiäiset viikonlopun tähteillä. 

Maanantaiaamuna oli taas aika hypätä koneeseen ja suunnata kohti kotia ja arkea. Ihana että tytöt olivat huomioneet toiveeni polttareihin liittyen, ja nähneet hurjasti vaivaa suunnitellessaan ja järjestäessään ihanan viikonlopun! On mulla vaan parhaat ystävät! Kiitos koko porukalle vielä kerran!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.