Muutto Amsterdamista Lontooseen

Varsinainen muutto Amsterdamista Lontooseen on takana, vaikka ihan vielä ei päästäkään huokaamaan helpotuksesta – työnsarkaa nimittäin riittää. Elämme pahvilaatikkomeren keskellä vailla internettiä ja huonekaluja, mikä varmasti selittänee viimeaikojen radiohiljaisuuden. Ensivaikutelmat ovat kuitenkin olleet erinomaiset, ja Lontoo on hellinyt meitä aurinkoisilla, lähes 30 asteen kesäpäivillä koko ensimmäisen viikon.

Muutto itsessään sujui tosi hyvin myrskyn aiheuttamaa lautta/tunnelikaaosta lukuunottamatta.

Pienen pohdiskelun ja tarjouspyyntörumba jälkeen hylkäsimme nimittäin ajatuksen muuttofirmasta, ja päätimme ajaa vuokrapakun tavaroinemme Lontooseen. Edellinen kotimme Amsterdamissa oli kalustettu, joten muutettavaa omaisuutta ei ollut niiiin paljon (..eipä). Onneksi King’s Dayn kunniaksi vierailulla olleet kaverit ilmoittautuivat muuttoavuksi ja saatiin porukalla kamat muuttoautoon ilman suurempaa tuskailua. Myös ajomatka sujui ilman draamaa, mitä nyt jo mainittu myrsky ja sen myötä peruuntunut lauttaliikenne myöhästyttivät matkaa kuudella tunnilla. Myöhästelyiden takia julmetunkokoisen pakun ajaminen olemattomilla yöunilla läpi maanantai-aamuisen ruuhkan Lontoossa oli hullun hommaa..

Kaikki kunnia rakkaalle miehelleni, joka piti päänsä kylmänä koko reissun allekirjoittaneen panikoidessa kartanlukijan paikalta ja päsmäröidessä työnjohtajana.

Lontoossa meitä vastassa oli remontin jäljiltä tyhjä kahden makuuhuoneen asunto aivan ihanassa naapurustossa. Ollaan tässä kuluneen viikon aikana hiljakseen alettu ostamaan huonekaluja ja muita välttämättömyyksiä, mutta vielä toistaiseksi nukumme vuodesohvalla ja illallisetkin on eiliseen saakka syöty pahvilaatikon päältä.

Hoidettavia asioita riittää, ja kaiken päälle pitkän viikonlopun jälkeen pitäisi vielä hypätä uusiin työkuvioihin. Saattaa olla aika nuutunutta väkeä meidän katon alla loppuviikosta!

Antakaa siis anteeksi hetken hiljaisuus blogissa, juttua on tulossa heti kun netti pelaa ja tilanne hieman rauhoittuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.