Mitä mies tietää hääpuvusta

Suhteemme kaksilahkeinen ei ole se stereotyyppinen mies joka ei ymmärrä mitä eroa on hameella ja mekolla. Päinvastoin. O:lla on hyvä maku, ja konsultoin häntä mielelläni mitä tulee vaatteisiin ja pukeutumiseen. Yritinkin udella miehen mieltymyksiä ennen hääpukuostoksille lähtöä, mutten saanut herrasta irti oikein minkäänlaista mielipidettä. Ainoa vastaus kyselyihini oli: “you’ll be beautiful in anything”. 
Ei siis auttanut muu kuin lähteä sovittelukierrokselle ja lopulta valita puku aivan täysin omien mieltymysten mukaan. Olen halunnut näyttää pukuni miehelle siitä asti kun sen kotiin kannoin, mutta vielä pitäisi malttaa kuusi kuukautta. On ollut ihan mahdottoman vaikeaa olla esittelemättä mekkoa! Sulhoni ilmoitti jo heti kättelyssä ettei halua nähdä vilaustakaan mekostani ennen kuin kävelen kohti alttaria, joten olen huolettomasti voinut jättää kaunokaisen vaatehuoneeseen roikkumaan. Hääpuku on kuitenkin tullut puheeksi muutamaan otteeseen, ja olen saattanut tehdä pieniä paljastuksia aiheeseen liittyen.

Mitä sulhanen sitten tietää hääpuvusta?
.. se on valkoinen
.. siinä on laahus
.. tulen käyttämään huntua
.. puku pitää vielä käyttää ompelijalla

Lisäksi ilmoitin jo ennen ostoksille lähtöä etten halua ballgown-tyylistä mekkoa, ja luulen, että olen saattanut myös lipsauttaa jotain hihoista. Yritän kuitenkin olla paljastamatta liikaa!

Mitä sinun sulhasesi tietää hääpuvustasi?

6 thoughts on “Mitä mies tietää hääpuvusta

 • Reply Auroora Aamurusko February 26, 2017 at 13:13

  Onpa kiva postausidea! Saako inspiroitua ja kirjoittaa samasta aiheesta?:)

 • Reply Laura February 26, 2017 at 13:35

  Kiva että tykkäsit 🙂 Tottakai saa, olisi hauska päästä lukemaan myös muiden ajatuksia aiheesta!

 • Reply Laura V February 28, 2017 at 12:25

  Voi että, minäkin voisin kyllä kirjoittaa samasta aiheesta, tosi kiva idea! 🙂 Voi olla että olen ehkä vähän enemmän saattanut lipsauttaa omastani…

 • Reply Laura February 28, 2017 at 14:14

  Mahtavaa että muutkin innostuvat aiheesta! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä siellä on lipsauteltu 😀

 • Reply Krista May 24, 2017 at 09:55

  On aivan järjettömän vaikeaa olla hiljaa hääpuvusta ja siihen liittyvistä jutuista! Me jutellaan Jarkon kanssa kaikesta ja varsinkin tälläisistä isoista jutuista, joista ollaan tosi innoissame, ja nyt minun pitää olla aivan hiljaa kaikesta mekkoon liittyvästä. Se on hirveän vaikeaa! 😀 Olen paljastanut, että mekko on valkoinen ja että minulle tulee huntu. Muun yritän pitää sisälläni ja Jarkolta piilossa.

 • Reply Laura May 24, 2017 at 20:09

  No älä! Arvaa vaan monesti on meinannut lipsahtaa yksityiskohta jos toinenkin! Tsemppiä salaisuuden pitoon, ei nimittäin ole helppoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *