Mitä hääpuvun alle?

Hääpuvun alle olisi kiva laittaa jotain ihanaa ja kaunista, mutta totuus taitaa olla se, että suurin osa morsiamista kiskoo mekon alle muotoilevia alushousuja ja mitkä tahansa rintaliivit jotka puvun alle vain mallinsa puolesta sopivat.

Jos jostakusta alkaa kuulostaa nyt siltä, että tässä tulee liikaa informaatiota, suosittelen lopettamaan lukemisen tähän paikkaan! Aion nimittäin ihan suoraan kertoa omista alusvaatevalinnoistani, yhtään kaunistelematta tai häpeilemättä.

————————————–

Rehellisesti voin heti alkuun myöntää, että hääpäivän alusvaatteistani on seksikkyys kaukana.

Avonaiset selät hääpuvuissa ovat tällä hetkellä hurjan suosittuja, ja minunkin hääpuvussani on aivan upea avonainen selkä. Tämä valitettavasti rajaa rintaliivivaihtoehdot aika lailla tasan kahteen:  liimattaviin kanafileisiin tai ihan ilman liivejä juhlimiseen. Jos rintavarustusta ei ole suotu ihan mahdottomasti, ovat molemmat mielestäni ok vaihtoehtoja. Olen itse ehtinyt kokeillut molempia tyylejä jo muissa tilaisuuksissa, joten osaan jo varautua ja punnita plussia ja miinuksia. Liivittömyyden suurinpana miinuksena sanoisin, että olo saattaa tuntua alastomalta ja välillä stressaa vilauttaakohan nyt vahingossa liikaa, tai onko ilmiselvää että rintsikat jäivät kotiin. Kanafileet saattavat tässä mielessä tuoda enemmän “turvaa”, mutta toisaalta ihon hikoillessa eivät ne liimalla kiinnitettävät fileetkään kovin mukavat ole. Sanomattakaan sitä, että vielä irrottamisen jälkeenkin iho jää tahmeaksi. Kolmas, ehkä vähemmän puhuttu vaihtoehto on hääpuvun sisään ommellut kupit. Minulta nämä löytyy, tosin vaatii vielä ompelijareissun että istuvuus saadaan (toivottavasti) kohdalleen. Henkilökohtaisesti toivon että hääpuvun kupit riittävät, ja aion rauhassa jättää niin liivit kuin fileetkin pois puvun alta.Mites sitten alushousujen laita? Mummokalsarit, stringit, hipsterit, normipikkarit vai ei mitään? Pitkään olin sitä mieltä, että jos ei saa nättejä rintaliivejä niin ainakin kauniit pikkarit. Sittemmin mieleen nousi kauhukuvat kesähelteistä ja yhteen hankaavista reisistä. Joo mermaid thighsit löytyy tältäkin morsmaikulta, enkä varmasti ole ainoa joka on saanut traumoja kesämekoissa vietetyistä päivistä ja siitä miten kipeästi reidet voikaan hangata toisiaan helteellä. Sukkiksia ja stay upeja käytän arjessa, mutten niitä mitenkään erityisesti rakasta, joten päätin alkaa etsiä muita vaihtoehtoja. Ratkaisuksi löytyi lopulta melkoisen epäviehättävät lahkeelliset alushousut H&M:stä. Eivätpähän hankaa ja on näissä puuterinvärisissä hirvityksissä sentään nätit pitsit. Malliltaan nämä ovat kevyesti muokkaavat, mikä on tietysti ihan kiva ominaisuus vyötärölle asti nousevissa pöksyissä. Hääyön romantiikka on näistä kaukana, joten mies pääsee heti naureskelemaan että tästä tämä alamäki sitten alkoi.

Bonuksena mainittakoon vielä kaunis sukkanauha, jonka löysin puolivahingossa ja nappasin mukaani. Tätä ei olla heittämässä minnekään, mutta pakkohan sellainen oli saada! Tosin epäilen että siinä tohinassa varmaan unohtuu vielä koko sukkanauha..

Ajatuksia, kommentteja, avautumista aiheesta hääpäivän alusvaatteet?

2 thoughts on “Mitä hääpuvun alle?

  • Reply Marjo April 10, 2017 at 18:34

    No sitähän voi hääpuvun riisumisen jälkeen vaihtaa seksikäämmät alusvaatteet! 😀 Itselläni oli puvun alla ihan nätit rintaliivit (Wonder Brat), mutta alushousujani tuskin voi kauniiksi kutsua. Itse päädyin siihen, että tärkeintä on, että minulla on helteisenä juhlapäivänä mukava olo. Sitä paitsi olisiko pitsien hankaamat punaiset reidet olleet kiva näky?.. 🙂

  • Reply Laura April 10, 2017 at 20:58

    Haha erittäin hyvä pointti tuo että ne aristavat, punaiset reidet ei kyllä näytä eikä tunnu hyvältä! Olen muutenkin samaa mieltä kanssasi, mukavuus edellä! Katsotaan sitten vaikka häämatkalle ja ensimmäisille rouvapäiville jotain nättiä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.