Menneitä ja tulevia häitä

Häistämme on ehtinyt kulua jo reilu puoli vuotta, mutta onneksi häähuuma ei suinkaan ole loppunut siihen. Elämme parhaillaan jaksoa, jolle kuuluu vähintään kahdet häät vuodessa – tällä kaavalla on menty jo pari vuotta ja varmasti mennään vielä pari seuraavaakin. Ja edelleen olen aina aivan naurettavan innoissani ja liihottelen sydämen kuvat silmissäni kun saamme kuulla kihlauksista tai postilaatikosta löytyy hääkutsu.

Tänä vuonna hääkautemme alkaa poikkeuksellisen aikaisin, kun ystäväni ja ex-kollegani menee naimisiin upeissa talvimaisemissa Rovaniemellä heti maaliskuun alussa. Lapin taikaa täynnä olevien häiden lisäksi odotamme innolla samaan reissuun ajoittamaamme talvilomaa, jonka vietämme Rovaniemellä ja Saariselällä. Pienellä jännityksellä seurasimme tuon polaaripyörteen aka Idän pedon kehittymistä, mutta onneksi näyttää nyt siltä että päästään nauttimaan Pohjois-Suomesta ihan tavallisine talvikeleineen. Ulkona ja upeissa maisemissa viihtyy kuitenkin huomattavasti paremmin jos ei palellu jääkalikaksi viidessä minuutissa. Malttamattomina jo odotellaan että päästään matkaan!

Vuoden toiset hääjuhlat taas ovat erityiset siitä syystä, että kyseessä on pikkusiskoni avioliiton siunaus. Kahden kulttuurin ja kotimaan takia he päättivät käydä maistraatissa Saksassa jo kevättalvella ja järjestää vielä toiset juhlat kesällä Suomessa. Me valitettavasti pääsemme paikalle vain Suomessa järjestettäviin juhliin, mutta kaason roolissa olen päässyt mukaan tunnelmaan jo heti omien häiden jälkeen – ja siltä pohjalta onkin ollut helppo jakaa vinkkejä ja osallistua pohdintoihin!

Häät ovat ehdottomasti yksiä suosikkijuhlistani. Siinä rakkaudentäyteisessä tunnelmassa vain on sitä jotakin, ja kaikki paikalla olevat ovat niin aidosti iloisia, liikuttuneita, onnellisia ja silminnähden rakastuneita. Tämän ja tulevien vuosien häitä odotellessa <3

2 thoughts on “Menneitä ja tulevia häitä

  • Reply Krista March 1, 2018 at 07:22

    Häät ovat ihania. <3 Vaikka vasta yksissä kaverihäissä olenkin ollut aikuisiällä. Odotan kuitenkin innolla, että oma kaveriporukkani pääsee kunnolla käyntiin naimisiinmenon kanssa 😉

    • Reply Laura March 1, 2018 at 18:35

      Kaverihäät ovat niitä kaikista parhaita! Kyllä se varmasti teilläkin lähtee pian kunnolla käyntiin 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *