Maailman paras mies

Mari haastoi jokin aika sitten kaikki bloggaavat morsiamet kertomaan miksi oma mies on maailman ihanin. Ja koska mulla nyt sattuu olemaan maailman paras hubby-to-be, kerron mielelläni miksi.

O on maailman ihanin tuleva aviomies koska..
… hän tekee hyvää ruokaa, ja kokkailee mielellään. Keittiössä puuhaileva mies on uskomattoman seksikäs.
… hän on herrasmies. O avaa ovet, auttaa takin päälle, maksaa ravintolassa, ja kävelee tien autojenpuoleisella reunalla. Hän on huomaavainen, kohtelias, ja antelias.
.. hänellä on elefantin muisti ja haukan huomiokyky. Hän muistaa ihan minimaalisen pieniä juttuja ja tai kommentteja joita suustani on pääsyt, ja huomaa kaiken aina uudesta kynsilakasta salaiseen suklaakätköön. O myös osaa listata ja kuvailla varmaan kaikki NHL:ssä tehdyt maalit viimeisen 25 vuoden ajalta, sekä muita äärettömän tärkeitä juttuja.
.. hän kannustaa ja vaatii minua tekemään enemmän. Oli kyse sitten kouluhommista, liikunnasta tai uuden reseptin kokeilemisesta, O jaksaa aina kannustaa tekemään ja kokeilemaan, eikä “en jaksa” kuulu hänen sanastoonsa.
.. halaa ja pussaa ja kertoo (ja osoittaa) rakastavansa monta kertaa päivässä, joka ikinen päivä.
.. hän on näppärä ja osaa melkein mitä vaan, oli kyse sitten Ikea-lipaston kasaamisesta tai tukkeutuneen vessanpöntön korjaamisesta.
.. hän vie roskat ulos ja tiskaa. Nämä kaksi on mun ylivoimaiset inhokki kotityöt, ja O hoitaa molemmat mukisematta ja enempiä kyselemättä.
.. olemme molemmat yhtälailla lukutoukkia kaappinörttejä, jotka rakastavat niin bisnesluokassa lentämistä ja samppanjaa kuin telttailua ja makkaranpaistoa nuotiolla. Olemme toistemme parhaita ystäviä ja jaamme samat toiveet ja tulevaisuuden suunnitelmat.

Tosiasiassa, jos listaisin aivan kaikki syyt miksi rakastan O:ta ja mikä tekee hänestä maailman parhaan miehen, olisi lista aivan loputtoman pitkä. Tämä on vain pintaraapaisu kaikista niistä asioista jotka saivat minut rakastumaan mieheeni, ja jolle tulen muutaman kuukauden päästä sanomaan tahdon.

PS. Viikonloppuna suunnataan Antewerpeniin vihkisormusshoppailemaan!

2 thoughts on “Maailman paras mies

  • Reply Anni January 19, 2017 at 18:27

    Kauniita sanoja! Kaikista ihaninta on, kun rakkaastaan löytää niitä parhaita puolia niin arjen keskellä kuin lomallakin 🙂

  • Reply Laura January 20, 2017 at 12:00

    Nimenomaan! Ja vielä se, että niitä hyviä puolia löytää ja osaa arvostaa vuosi toisensa jälkeen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *