Lettipäinen morsian

Morsiusseurueen aamun ohjelma alkoi kello kahdeksalta, jolloin koko jengi löysi tiensä Riina K -kampaamoon. Kampaajat Riina ja Sara keittivät heti ensimmäiseksi meille kahvit, ja jatkoivat aamuaan kampaamalla meidän kaikkien kuuden naisen hiukset juhlakuntoon.

Omaa morsiuskampaustani olin ehtinyt mietiskellä jo hyvän tovin, kuten tässä postauksessa oli puhetta. Valitako kampaus tunteella vai järjellä? Voiko morsiuskampaus olla jotain muutakin kuin perinteinen sliipattu niskanuttura tai muodikas bohonuttura? Uskallanko pyytää jotain vähän erilaista?  Ennen lopullista päätöstä konsultoin niin siskoa, morsiusneitoja kuin kampaajaakin. Sain kaikilta vihreää valoa idealleni, minkä myötä uskalsin lopulta mennä oman pääni mukaan. Enkä voisi olla tyytyväisempi! Pelkäsin alkuun ettei hentoon, ohueen tukkaani saisi ihanan muhkeaa lettiä, mutta jollain taikakonsteilla Riina taikoi omaan hiukseeni niin paljon volyymia ettei kampaukseen tarvittu minkäänlaisia lisäkkeitä tai jatkeita. Ainoa lisä mikä kampaukseen liitettiin oli anopilta lainaan saatu hiuskoru. Letistä tuli aivan upea, se kesti kasassa seuraavaan aamuun asti, enkä ole ikinä saanut näin paljoa positiivisia kommentteja hiuksistani. Hieman yllättäen on muuten sanottava, että eniten ihasteluja hiuksiin liittyen tuli miespuolisilta vierailta! Ilmeisesti letit viehättävät myös kaksilahkeisia!

Kaaso ja morsiusneidot olivat jokainen etsineet inspiraatiokuvat omiin kampauksiinsa, jonka pohjalta heidän hiuksiaan lähdettiin työstämään. Seurueemme naisilla on kaikilla aivan erityyppiset ja -malliset hiukset, joten tämä toimi tosi hyvin. Kaikki saivat mitä halusivat, ja lopputuloksena oli kolme kaunista lettinutturaa ja kaksi sliipatumpaa nutturaa. Kaikkien kampaukset olivat todella kauniita, ja pysyivät kuosissa yömyöhään saakka.

Meidän porukalta lähtee isot kiitokset Riina K:n taitaville kampaajille, ja lämpimät suositukset jos joku on vailla kampaajaa Helsingissä!

Kuvat Felix Reichardt

6 thoughts on “Lettipäinen morsian

 • Reply Krista October 4, 2017 at 06:52

  Tuo sinun lettikampaus on aivan täydellinen! Tosi raikas ja piristävä, mutta silti juhlava, koska muhkeutta riittää. Ja lainakoru sopii kampaukseen kuin nenä päähän!

  • Reply Laura October 5, 2017 at 09:23

   Kiitos kovasti 🙂 Letti tuntui omalta, ja kyllähän se nyt myös näytti ihan pirun hyvältä!

 • Reply Tanja October 4, 2017 at 11:50

  Vautsi, mikä tukka! Aivan tosi kaunis kampaus. 🙂

  • Reply Laura October 5, 2017 at 09:23

   Voi kiitos Tanja!

 • Reply Salla October 4, 2017 at 15:18

  Tosi onnistunut look, ihastelin tuota lettiä jo aiemmin instagramissa! 🙂 Ihan mielenkiinnosta kysyn, kuinka kauan teillä oli varattuna aikaa kuuden hengen kampauksiin kun kampaajia oli kaksi?

  • Reply Laura October 5, 2017 at 09:26

   Kiitos! Meille oli varattu kuuteen kampaukseen ja yhteen meikkiin 4 tuntia, ja se riitti hyvin. Ei tarvinnut hosua, ja silti oltiin hieman alle tavoiteajassa postumassa kampaajalta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.