Kuvausten satoa

Normaalisti melko kamerakammoisena ihmisenä halusin “harjoitella” kameran edessä olemista ennen hääpäivää. Siitä ilosta saimme kuvaajamme Susanna Nordvallin tänne eräänä toukokuisena viikonloppuna, ja napsimme loputtomalta tuntuvan määrän kuvia (ainakin jos sulhaselta kysytään). Saimme valmiit kuvat käsiimme muutama päivä sitten, ja näitä kuvia on sittemmin tullut selattua kerta jos toinenkin!

Sulhasen toiveesta yritän pitää hänen roolinsa blogin puolella melko vähäisenä, mikä kuvien kohdalla tarkoittaa sitä, etten ihan kaikkia suosikkejani pääse esittelemään teille. Tässä kuitenkin muutama makupala meidän ihanista kuvista! Suosittelen ehdottomasti kihlakuvia tai muita yhteiskuvia myös muille hääpareille! Oli tosi kiva päästä työskentelemään hääkuvaajamme kanssa ja purkaa samalla jännitystä kuvattavana olemisen suhteen. Valmiita kuvia läpi käydessä opimme myös ihan uudella tavalla miltä kameran edessä näytämme, mikä toimii tai ei toimi meidän kohdallamme, ja millaisiin taikoihin ammattikuvaaja oikein pystyykään. 

Tässä välissä haluaisin myös sanoa suomalaisten morsianten puolesta sen, että on ihanaa miten aidosti onnellisia tuoreet avioparit ovat hää- ja kihlakuvistaan. Rapakon toisella puolella nimittäin tuntuu että monet pettyvät ja jopa yllättyvät aivan valtavasti huomattuaan ettei ammattikuvaaja muutakaan morsianta Pinterest-kaunottaren näköiseksi, tai edes hävitä omia epätäydellisyyksiä tai vaikka ohikulkijoita. Kyllä, meidänkin monen sadan kuvan satsista löytyy kaksoisleukoja, huonoa ryhtiä ja outoja ilmeitä. Ne ovat kuitenkin asioita, joita meidän täytyy työstää ihan itse. Sitäpaitsi, vaikkei osa näistä “huonommista” kuvista koskaan näkisi päivänvaloa, välittyy niistä silti ihania hetkiä ja paljon rakkautta.   

Kaiken kaikkiaan olemme äärimmäisen tyytyväisiä ratkaisuumme palkata ammattikuvaaja ikuistamaan näitä tärkeitä hetkiä. Tämän kokemuksen jälkeen kamerakammoinenkin uskaltaa hyvillä mielin päästää valokuvaajan häärimään ympärille hääpäivänämme.
 Ja ettei kenellekään jää epäselväksi: kuvista iso kiitos Susanna Nordvallille!

12 thoughts on “Kuvausten satoa

 • Reply Sonja || Luomalla- blogi June 4, 2017 at 11:18

  No IHANIA!!! ❤ Sun kamerakammo ei välity näistä yhtään 🙂

 • Reply Marjo June 4, 2017 at 17:02

  Upeita kuvia ja sulla on mieletön mekko! 🙂

 • Reply Susanna June 4, 2017 at 17:29

  Ihanaa nähdä, että piditte kuvista! Tehän olette ihan Pinterestin veroinen pari ;). Mutta olet oikeassa; Olisihan se hassua, että Amsterdamin katukuvassa ei näkyisi muita ihmisiä kuin te! 😀 Ja mielestäni vaikka kuvauksissa aina ohjeistan tai neuvon miten olla ja miten vältetään esim. juuri tuota mainitsemaasi kaksoisleukaa, niin tunnelma, fiilis ja se tietty hetki parin välillä voittaa sen pienen epätäydellisyyden, minkä takia haluan antaa joskus niitäkin kuvia asiakkaalle, sen sijaan että heittäisin ne roskiin.

 • Reply Laura June 4, 2017 at 17:30

  Voi kiitos! Kiva ettei ainakaan heti ensimmäisenä pistä silmään kamala jännitys!

 • Reply Laura June 4, 2017 at 17:35

  Kiitos paljon, tykättiin kuvista ihan hurjasti! Eiköhän näistä löydy taas mummoille (ja meille) kehystettävää, kunhan vaan osattaisiin valita suosikit 😀 Olen ihan samaa mieltä, se fiilis mikä kuvista välittyy on niin paljon tärkeämpää kuin pienet epätäydellisyydet!

 • Reply Laura June 4, 2017 at 17:35

  Oi kiitos 🙂

 • Reply Emma Evelyna June 4, 2017 at 20:21

  Oih ihania kuvia. 🙂 Osaisinpa olla itsekkin rentona sitten hääkuvissa. Se vähän jännittää :/

 • Reply Krista June 5, 2017 at 07:19

  Jos treenivaiheen lopputulokset näyttää tältä, niin huhhuijaa miltä oikeat hääkuvat tulevat näyttämään, kun kuntohuippu on tapissaan 😀 Aivan mielettömiä! Ja toi sun mekko on yksinkertaisesti täydellinen, varsinkin yhdistettynä sun vaaleaan ihoon ja punaiseen huulipunaan.

 • Reply Salla June 5, 2017 at 14:48

  Ihan mielettömiä kuvia, olette tosi kaunis pari 🙂 ps. kiinnitin myös huomiota mekkoon, ihana!

 • Reply Laura June 6, 2017 at 12:14

  Kiitos 🙂 Nimenomaan jännityksen takia mekin päätettiin harjoitella jo näin ennen häitä! Eipähän tarvitse sitten hääpäivänä stressata kuvia kun tietää jo mitä tuleman pitää 🙂

 • Reply Laura June 6, 2017 at 12:17

  Haha kiitos paljon! Ollaan molemmat tosi tyytyväisiä päätökseen treenata kuvaushommia jo ennen häitä 😀 Mekko on kyllä aivan ihana! Pääsee varmasti käyttöön vielä monissa kekkereissä!

 • Reply Laura June 6, 2017 at 12:18

  Aww kiitos 🙂 Ja samaa mieltä, mekko on nappiostos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *