Kohti polttareita

Posti on kuluneen kuukauden aikana kantanut meille mysteeristä kirjettä ja pakettia. Harmi vain, että mysteeripostin mukana tuli ilmoitus ettei niitä saa avata ennen huhtikuuta. Pakettia on käyty tökkimässä ja vähän kolistelemassakin, mutta kiltisti annoin postin odottaa huoneen nurkassa aina huhtikuun alkuun saakka.

Ennen avausluvan heltiämistä sain kaasoltani whatsapp viestinä bloggarille mainiosti passaavan tehtävän: paketin avaamisen jälkeen on tehtävä polttariseurueelle vlogi video, jossa kerron omin sanoin mitä paketista löytyi, ja mitä luulen että polttareissa tulee tapahtumaan.

Jaa mitä sieltä sitten paljastui? Pakkauslista, polttaribägi, eväsveska ja lentoliput Helsinkiin!

Ihastuttava ruusukultainen polttaribägi sisälsi huomattavan määrän matkakokoista kosmetiikkaa, joista iso osa överisti kimaltelevia ja säihkyviä ja tuoksuvia puteleita lastenosastolta. Lisäksi mukana oli muun muassa karvanpoistovälineet, pesupallo ja papiljotteja. Pakkauslistaan oli merkattu tarpeellista tavaraa aina talvivaatteista sporttipöksyihin ja alusvaatteisiin, nätteihin vaatteisiin ja löhöasuihin. Söpöön pinkkiin käsilaukkuun pakatusta eväsveskasta puolestaan löytyi penispastaa ja -pastilleja, mikä sai vieressä seuranneen miehen kauhulla protestoimaan stripparia ja loputtomia pippelivitsejä vastaan.

Mitä tästä voi sitten päätellä? Apua, en kyllä osaa sanoa. Reissussa ollaan kolme päivää, ja tuolle välille osuu myös vappu ja allekirjoittaneen 25-vuotissynttärit. Jumppapöksyjen (tai -sortsien) perusteella uskallan veikata että harrastetaan jonkinlaista sisäliikuntaa. Tukankiharrusvälineet ja glitter puolestaan vihjaavat vähän siihen suuntaan, että jossain vaiheessa viikonloppua olisi ehkä suotavaa hieman laittautua. Peseytymisvälineitäkin paketista löytyi, mutta uikkareita ei mainittu. Tosin reissussa ollaan sen verran pitkään, että ihan kiva jos pääsee välillä suihkuun. Frozen aiheisia laastareitakin paketissa oli, tiedä sitten onko ne tarkoitettu paikkaamaan korkokenkien hankaamia jalkoja vai grillimakkarakeppiä vuollessa viipaloituja sormia. Eniten olen silti huolissani näistä penisaiheisista jutuista, koska muistan maininneeni ettei mua saa ihan hirveästi nolata ja nöyryyttää.

Melko hämärä paketti siis kaikkiaan. Vielä pitäisi melkein kuukauden päivät jännityksellä odottaa mitä tulevan pitää.

2 thoughts on “Kohti polttareita

  • Reply Tanja April 1, 2017 at 17:43

    Ehkä sä saat laittaa koko porukalle ruokaa siitä pastasta? 😀

  • Reply Laura April 2, 2017 at 16:51

    Haha joo kunhan ei vaan lennolla tarvii tätä syödä 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *