Aika sanoa kiitos

On tullut aika sanoa kiitos.

Kiitos kaikille teille ihanille lukijoille, jotka olette kanssaeläneet häähaaveilujen täyttämää vuotta. Kommenttiboksissa, sähköposteissa sekä sosiaalisen median kanavissa on vuoden aikana käyty lukuisia keskusteluja, tsempattu, intoiltu ja toisinaan selvitelty erimielisyyksiä. Keskustelujen sävy on pysynyt positiivisena, mikä on valanut uskoa blogiskenen parempaan tulevaisuuteen.

Kiitos kanssabloggareille, jotka ovat inspiroineet niin minua kuin monia muitakin omilla häillään, sekä olleet aktiivisesti mukana keskusteluissa ja tapahtumissa. Hääbloggareiden keskuudessa nainen ei todellakaan ole naiselle susi! Tämän vuoden aikana oli ihana huomata miten mielettömän hyvässä hengessä hääblogeja kirjoitetaan ja kommentoidaan, ja millaisen yhteisön toisilleen tuntemattomat, samassa veneessä kelluvat morsiamet ovatkaan onnistuneet luomaan.

Kiitos kaikille niille, jotka auttoivat tekemään meidän häistä aivan mahtavat! Ennenkaikkea kiitos perheillemme ja ystävillemme kaikesta siitä, mitä he ovat eteemme tehneet. Niin häiden alla kuin vuosien saatossakin. On onni tietää, että rinnalla seisoo tälläisiä ihmisiä. He eivät aina ole fyysisesti läsnä, mutta he ovat aina lähellä.

Kiitos rakkaalle aviomiehelleni.

Tämän tekstin myötä jälleen yksi hääblogi tulee tiensä päähän.

Nordic Wife ei kuitenkaan katoa vielä minnekään.

Hääaiheiset tekstit siirtyvät jossain vaiheessa oman kategoriansa alle, ja blogi jatkaa elämäänsä rouvablogina. Painopiste pyörinee ulkosuomalaisuuden, matkailun ja lifestylen ympärillä. Välillä mennee sujuvasti aiheen vierestä. Usein pää pilvissä, mutta aina jalat tukevasti maassa. Eriasia sitten missä maassa.

Bloggaaminen on osoittautunut aivan uskomattoman palkitsevaksi harrastukseksi ja vastapainoksi arkiselle ahertamiselle. Olen aina rakastanut niin lukemista kuin kirjoittamistakin, ja on ollut rohkaisevaa nähdä tilastoja ja kuulla lukijoilta miten jutut ovat uponneet! Jatkan tulevaisuudessakin bloggailua ihan vain omaksi ilokseni, toki teitä kuunnellen. En kuitenkaan halua ottaa paineita tai vaikeuttaa perheeni elämää kuvaamalla aivan kaikkea ja roikkumalla WordPressissä yöt läpeensä, vaan blogi kulkekoon ja kehittyköön omalla painollaan.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä jää seuraamaan blogia siitäkin huolimatta, että aihepiirit elävät elämäntilanteen muuttumisen myötä. Ja toivottavasti mahdollisimman moni uusi lukija löytää tänne blogin asettuessa uusiin uomiinsa!

Mikäli kuitenkin etsitte nimenomaan hääaiheista luettavaa, suosittelen Makean säännöllisesti päivittyvää hääblogilistausta sekä Häät – Ideoita ja inspiraatiota hääsuunnitteluun FB ryhmää. Yksittäisistä blogeista haluan nostaa esille omat henkilökohtaiset suosikkini, eli pikkusiskoni ja heidän suomalais-saksalaiset häänsä, sekä Kristan ja Jarkon upeat Kristallihäät. Näitä kahta ja muutamaa muuta hääaiheista blogia jään vielä seurailemaan, vaikka omalta osaltani hääjutut alkavat olla tässä. Kukapa sitä tosin tietää jos kaasoilu tai ystäväpiirin häät vielä nousevat esille bloginkin puolella, sillä rakkaudentäyteisiä ilmoituksia ja kutsuja tuntuu nyt satelevan joka tuutista!

Sitä ennen, vielä kerran: KIITOS <3

2 thoughts on “Aika sanoa kiitos

 • Reply Krista November 11, 2017 at 10:01

  Nyt on tullut siis aika. Hääblogeilla on aina elinkaarensa, mutta on ilouutinen, että jatkat edelleen bloggaamista. Olen koko ajan tykännyt todella paljon tavastasi ja tyylistäsi kirjoittaa sekä blogisi visuaalisesta ilmeestä, joten on helpotus, että blogiurasi jatkuu. Jään mielenkiinnolla seuraamaan. Lämmin fiilis tuli myös kuulla, että meidän hääsuunnittelu on onnistunut herättämään mielenkiinnon niin, että tarinamme seuraaminen jatkuu, vaikka itse olet jo päässyt purjehtimaan avioliiton auvoiseen satamaan (:D). Kiitos.

  Kiitos paljon, että päästit meidät lukijat mukaan teidän hääsuunnitteluun ja häihin. Minusta oli tosi inspiroivaa seurata teidän suunnitelmia ja lopulta toteutusta. Niin inspiroivaa, että teidän pöytäliinatkin toivottavasti löytävät vielä tulevaisuudessa tiensä meille 😀 Teidän hääpäivänä tuli myös useamman kerran mieleen, että hih tänään ne menee naimisiin ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin. Pääsitte ikäänkuin ihon alle ja samaistuin teidän tarinaan ja hääjuhlaan voimakkaasti, vaikka aivan erilaisia elämiä sinänsä elämmekin.

  Vielä kerran paljon onnea avioliiton johdosta ja hyvää jatkoa elämään vaimona ja aviomiehenä! Hääcase nyt closed ja elämässä eteenpäin 🙂

  • Reply Laura November 15, 2017 at 09:22

   Kiitos kauniista sanoista!

   Blogi on ollut täydellinen paikka kaikkien mielessä pyörineiden hääjuttujen käsittelyyn – hömpän (ja vakavatkin asiat) voi keskittää yleisölle jota se kiinnostaa ja jolta saa ideoita ja vertaistukea. Harmi vain, että hääblogien elinkaari tosiaan on kohtalaisen lyhyt, mikä tarkoittaa sitä, että loppu on koko ajan ollut näköpiirissä . Onneksi elämä kuitenkin jatkuu aika ihanana myös avioparina, ja tästä “uudessa” elämänvaiheesta riittää kerrottavaa.

   Tsemppiä teidän (ja muiden morsianten) hääsuunnitteluun, jään innolla seuraamaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.