Kesähäät Porvoossa

Siskoni häistä on ollut täällä blogin(kin) puolella puhetta muutamaan otteeseen, ja näin jälkikäteen on kiva jakaa muutamat muistot noista juhlista. Oli nimittäin aivan ihanat kesähäät Porvoossa <3

Siskoni ja hänen saksalaisen miehensä häitä juhlittiin heti kesäkuun alussa Porvoossa. Kesäinen Porvoo on idyllinen paikkakuntavalinta värikkäinen puutaloineen ja ihastuttavine puoteineen ja jokineen. Porvoota jaksoivat ihastella niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin vieraat. Asiaa varmasti auttoi myös se, että Suomen kesä antoi hääviikonloppuna parastaan, ja saimme nauttia kesästä, joka oli melkein yhtä kuuma kuin morsian!

Avioliitto siunattiin Porvoon Tuomiokirkossa, joka on muuten aivan mieletön! Todella kaunis ja tunnelmallinen niin sisältä kuin ulkoakin.

Kirkolta juhlakansa siirtyi Kerkkoon Havulinnaan, jossa tanssijalkaa heilutettiin valoisaan aamuyöhön saakka. Havulinna toimi hienosti noin 80 hengen porukalle, ja miljöö oli ihanan suomalainen. Kauniin kesän ja pitkien iltojen johdosta iso joukko vieraita viihtyi ulkona melkein koko illan, ja riitti siinä ulkomaalaisilla ihmeteltävää kuin puolilta öin oli vasta hämärää.

Kaiken kaikkiaan juhlat olivat todella onnistuneet, ja oli kunnia toimia kaasona pikkusiskolleni.

Jos haluat lukea lisää siskoni häistä, klikkaa hänen hääblogiinsa tästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.