Keinu olohuoneessa

Kotonamme on yksi elementti ylitse muiden: keinu olohuoneessa.

Ihastuin jo asuntonäyttöön tullessani olohuoneeseen ripustettuun keinuun. En olisi ikinä keksinyt itse asentaa keinua kotiimme, mutta pakko myöntää että tätä nykyä olen aivan myyty. Kyseinen keinu on saanut aivan valtavan innostuneen vastaanoton kaikkien vieraidemme kesken, joten pakkohan se on esitellä täälläkin.

Keinu sisätiloissa saattaa kuulostaa lapselliselta ja ehkä vähän riskialttiilta, mutta todellisuudessa se on kaikkea muuta. Kyllähän siinä ihan mukavat vauhdit saisi otettua, mutta harvemmin kukaan sisätiloissa on alkanut hurjastella. Ennemminkin se tarjoaa mahdollisuuden rentouttavaan kiikkumiseen seurustellessa. Erinomainen istumapaikkavalinta erityiselle ihmisille joilla täytyy olla koko ajan jotain pientä räpellettävää – kuten servetin hajamielistä repimistä tai mustekynän naksuttelua – mikä ajaa muut hulluuteen ennemmin tai myöhemmin. Allekirjoittanut on nimittäin juuri tätä tyyppiä, ja aviomies on tyytyväinen kun pysyn keinuessa kiireisenä aiheuttamatta ärsyttävää metelia tai tuhoamatta jotain.

Meidän keinumme on kiinnitetty katossa kulkeviin palkkeihin, ja se kestää hyvin isokokoisenkin miehen painon. Keinu tuo lisää istumatilaa ja veikeän lisän huoneen ilmeeseen. Moderni vaihtoehto perinteiselle kiikkutuolille!

Kuvista kiitos Susanna Nordvallille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.