Jotain lainattua

Kaikkihan tietävät sen “jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua, jotain sinistä” -litannian jota morsiamille tuputetaan? Alkuun ajattelin että turhaa höpinää, mutta kummasti se on mieli muuttunut tämänkin suhteen. Minulle on siis kuitenkin tulossa kaikkia näistä, vain se kuuluisa “sixpence in her shoe” taitaa jäädä käyttämättä!

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee jotain lainattua. Perinteisesti jotain lainattua pitäisi saada rouvalta, joka elää onnellisessa avioliitossa, jotta avio-onnea saadaan tuoreeseenkin liittoon. Oman lainattuni sain tulevalta anopilta, joka tarjosi lainaan hiuskorua. Sama koru on ollut hänellä käytössä siskonsa häissä kaasoillessa melkein puoli vuosisataa sitten, ja tänä vuonna se pääsee osaksi minun kampaustani. Itse kampauksesta on olemassa vasta suurpiirteinen visio, joten nähtäväksi jää mihin kohtaan kampausta tämä hiuskoru lopulta tuikataan. Mukaan sen kuitenkin haluan aivan ehdottomasti!

Pysykää kuulolla lorun uuden, vanhan ja sinisen varalta. Esittelen nämä ihan lähitulevaisuudessa, sitä mukaan kun saan kuvattua ja viimeisteltyä luonnoksissa lojuvat postaukset!

Tuleeko teille uutta, vanhaa, lainattua ja sinistä?

4 thoughts on “Jotain lainattua

 • Reply Tanja July 5, 2017 at 20:15

  Tulee aivan varmasti. En vain tiedä vielä mitä. 😀

 • Reply Krista July 6, 2017 at 07:23

  Oi, onpa kaunis! Ja ihanaa että korulla on nyt tuollainen tarina taustallaan 🙂 Itse ajattelin myös toteuttaa tuon klassisen morsiuslorun, mutta konkreettisia suunnitelmia ei vielä ole.

 • Reply Laura July 6, 2017 at 08:58

  Haha onneksi tätä ehtii vielä miettiä! Yllättävän helposti kaikki neljä saa kasaan 🙂

 • Reply Laura July 6, 2017 at 09:01

  Voi kiitos! Korujen tarinat ja taustat ovat aina tosi kiehtovaa kuultavaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.