Järjestelyt etenevät

Palapelissä joka häiden järjestämisenäkin tunnetaan alkaa pikkuhiljaa palat loksahdella kohdilleen. Huhtikuussa järjestelyt ovat ottaneet huiman harppauksen eteenpäin. Toistaiseksi monet työn alla olevista jutuista on kuitenkin vielä kesken, mutta ihan lähiviikkoina saan taas valmiita juttuja näytettäväksi ja kerrottavaksi myös blogin puolelle! En millään malttaisi odottaa!

Sneak peekiä siihen mitä onkaan tulossa?

  • Vihdoinkin meidän kutsut alkavat valmistua! Muistatteko kun avauduin epäluotettavasta graafikosta? Saatiin vihdoin kyseinen kaveri kiinni ja valmis työ hyppysiimme, ja onhan se ihan mahtava! Kutsut ovat parhaillaan painossa, josta ne toivottavasti saadaan postiin jo ensi viikolla. Kerron pian tarkemmin mitä postin matkaan lähteekään.
  • Saan vihkisormukseni kotiin vielä ennen vappua, enkä aio piilotella sitä blogista. Esittelyä ja koruharakan höpinää siis tulossa pian.
  • Ulkomaalaisen puolison kanssa paperityöt nousevat ihan uudelle levelille, eli tästäkin riittää asiaa. Esteidentutkinta on pian ajankohtainen, minkä lisäksi O liittyi kirkkoon tässä muutama viikko takaperin, joten nyt olisi soitettava seurakunnalle että meidän avioliiton siunaus pitäisi muuttaa ihan oikeaksi vihkimiseksi! 
  • Polttarit! Iiks, ensi viikolla mennään! Muistinvirkistykseksi polttarien pakkauslistan ja arvailujani löydät täältä.
  • Ehdin Suomessa pyörähtäessäni tapaamaan myös hääkampauksen (ja meikin?) tekijää, pysykää siis kuulolla tukkajutuista kiinnostuneet.
  • Hääviikon ja -yön majoitukset ovat parhaillaan työn alla, ja kohta toivottavasti saadaan kaikki lyötyä lukkoon. Ennen kuin pääsen kertomaan majoitusratkaisuistamme, voitte lukaista esimerkiksi kiintiövarauksen tekemisestä täältä.
  • Matkajuttuja on myös tiedossa, sillä meidän häämatkasuunnitelmamme menivät uusiksi hieman yllättäen. Allekirjoittaneelle nimittäin tarjottiin unelmaduunia, ja riemusta kiljuen otin paikan vastaan. Valitettavasti uusi työ hieman sekoittaa pakkaa loppuvuoden suunnitelmien osalta.. 
  • Kirjoittelin jo aiemmin ajatuksistani huomenlahjakuviin liittyen, ennen kuvausta. Ihan pian pääsette kuulemaan ajatuksista huomenlahjakuvausten jälkeen!

Monta mielenkiintoista aihetta odottaa käsittelyä! Vielä pitää hetki odotella ennen kuin pääsen kaikista näistä ja parista muusta jutusta kirjoittamaan blogiin. Sillä välin gradun kirjoittaminen pitää tämän tytön kiireisenä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *