Huntu

Kerroinkin jo aiemmin että huntu on ollut hankitalistalla alusta lähtien, joskin ehdin jo jahkailla sen ostamista. Hääpukuni on koristeellinen ja morsian pienikokoinen, ja olen ajoittain ollut hieman huolissani korujen ja muiden härpäkkeiden sekaan hukkumisesta. Tämä johti siihen, että aloin miettiä onkohan huntu sittenkään niin tärkeä että haluan sen övereiden uhalla laittaa..

Lopulta päädyin samaan ratkaisuun kuin kakkosmekon kohdalla ja hankin hunnun varmuuden vuoksi. Eihän sitä ole pakko käyttää jos siltä tuntuu. Lisäksi hukattua muutamaa kymppiä enemmän harmittaisi hääpäivänä jos haluaisinkin hunnun päähäni mutta sellaista ei vain olisi.

Päätöksen tekoa helpotti se, että tiesin täsmälleen millaisen hunnun halusin: lattiaa laahaavan, kevyen ja yksinkertaisen. Täydellinen huntu löytyikin hääkirppikseltä kyseltyäni jo hyvän aikaa sitten, mutta vasta muutama viikko sitten Suomessa käydessäni pääsin hakemaan hunnun uuteen kotiin.

Suosittelen lämmöllä hankkimaan häämekon ja asusteet käytettynä. En voisi olla tyytyväisempi omiin second handina hankittuihin juttuihin! Hinta on alhaisempi kuin uutena ostettaessa, minkä lisäksi laatu ja eettisyys aivan eri luokkaa kuin kiinakaupoista tilattuna. Taikauskoinenhan tässä hommassa ei kannata olla, mutta oli silti jotenkin tosi sympaattista että sekä hääpuvun että hunnun myyjät molemmat ilmoittivat ettei tarvitse olla huolissaan, onnellisilta vaimoilta ostat!