Häihin löyhästi liittyvää materialismionnellisuutta

Muutama postaus takaperin tulikin jo mainittua että tässä on tullut shoppailtua kaikkea ihanaa. Ostoksista ison osan voi ainakin löyhästi liittää hääteemaan, joten sohvannurkassa vietettyä flunssaviikkoa piristääkseni päätin alkaa hehkuttaa ostoskassien sisältöä myös blogin puolella.

Johdatuksena kerrottakoon, että tänä kesänä, ennen meidän häitämme, on meillä tiedossa reissu Kanadaan. Tarkoituksena on viettää ensin viikko mökillä, jonka jälkeen alkaa hyvin hääpainotteinen pätkä: ensin miehen polttarit, sitten ystäväpariskunnan kaksipäiväiset häät, jonka jälkeen vielä oma bridal showerini (kerron tästä perinteestä lisää myöhemmin). Keskikesän häähömpästä innostuneena olen aloittanut juhliin sopivien vaatteiden katselun jo hyvä tovi sitten. Nyt kevään korvilla kauppoihin on saapunut monenlaista omaa silmää miellyttävää kivaa, ja siinä samalla on eksynyt omaankin kaappiin muutama uusi lisäys.
Samsøe & Samsøe:n metsänvihreään pikkumekkoon ihastuin jo aikapäiviä sitten, eikä riemulla ollut rajaa kun vihdoin löysin sen oikeassa koossa. Toinen riemua herättänyt löytö tehtiin Reiss:n alerekistä, josta löytyi niin arkeen kuin juhlaankin sopiva haalari. Jumpsuiteja ja rompereita kaapistani löytyy jo entuudestaan useampi kappale, ja helppoutensa ja tyylikkyytensä lisäksi on pakko antaa plussaa myös siitä, että nämä ovat miehen mielestä äärimmäisen viehättäviä vaatekappaleita!

Ja miehestä puheenollen, muutamia ostoksia yritän vielä hetken piilotella.. Nimittäin ihania pitsihepeniä ja alusvaatteita, joita olen alkanut hamstrata paitsi siitä ilosta, että kauniita alusvaatteita on kiva shoppailla, myös siksi, että huomenlahjakuvaukset lähestyvät! Iiks!

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, hankinnoista suurin on minulle henkilökohtaisesti harppaus kohti aikuisempaa tyyliä. Lentokoneet ja lentokenttien loputtomat käytävät ovat nimittäin tulleet tutuksi tässä parin vuoden aikana, ja nyt melkein vuoden verran olen kypsytelly ajatusta Fjällravenin uskollisen duffelin vaihtamisesta pyörillä kulkevaan käsimatkatavaraloukkuun. Painavan duffelin raahaaminen on alkanut tympiä sekä minua että siippaa, ja aina tilaisuuden tullen olenkin kinunnut sulhasen pyörällistä laukkua lainaan reissuille. Viimeisimmältä reissulta palatessani löin vihdoin lukkoon päätöksen hankkia ikioma Tumi:n kässärikokoinen laukku. Lopulta tässä kuitenkin kävi niin että poikaystävä oli päättänyt yllättää minut hankkimalla matkalaukun minulle syntymäpäivälahjaksi. Great minds think alike. Aika kelpo 25-vuotislahja sulhaselta.

Näiden lisäksi on tullut uusittua myös keittiötarvikkeita ja meikkipussin sisältöä. Kesän kenkätilanteen ja asiallisten työvaatteiden kohdalla pitäisi vielä tehdä inventaario, mutta mitään sen kummempia hankintoja ei pitäisi olla edessä. Kiva myös todeta, että jokainen ostos on tarpeellinen ja tulee ahkeraan käyttöön!