Hääviikon majoitus

Kuten tiedättekin, häitämme juhlitaan Helsingissä, vaikka itse asumme ihan muualla emmekä kumpikaan ole edes pk-seudulta lähtöisin. Helsinki nyt vain sattui olemaan helpoin vaihtoehto ottaen huomioon ulkomailta saapuvien vieraiden määrän – emme millään kehdanneet laittaa ihmisiä matkustamaan enää yhtään pidemmälle vuorokauden lentämisen jälkeen..

Tämä tarkoittaa siis sitä, että niin meidän kuin vieraidemmekin on järjestettävä katto pään päälle hääviikon ajaksi. Teimme kiintiövaraukset muutamiin eri hintaluokkien hotelleihin, minkä lisäksi kehotimme vieraita tutustumaan myös Airbnb:n tarjontaan. Samoja vaihtoehtoja tutkimme myös me. Häitä edeltävä viikko tulee olemaan aikamoista hulinaa, minkä takia päädyimme varaamaan hotellihuoneen koko viikoksi. Onpahan ainakin aamupala ja puhtaat lakanat taatut!

Ensimmäiset pari päivää vietämme Scandic Paasi -hotellissa, jossa olemme yöpyneet aiemminkin ja josta pidimme kovasti. Heillä on muutamia saunallisia huoneita, ja olenkin esittänyt kainon toiveen josko ulkosuomalaiselle morsiamelle sellainen suotaisiin. Saa nähdä kuinka käy! Se jo tiedetään, että aamupala kyseisessä ketjussa ja hotellissa on joka kerta ollut aivan huippu, mikä saattoi myös vaikuttaa päätökseen..

Hääviikonlopun taas vietämme samaisen ketjun Scandic Parkissa, josta meille on varattu hieman parempi huone vaikkei sviitti olekaan. Hääviikonlopuksi päätimme vaihtaa hotellia ihan vain siitä syystä, että Park on lähempänä juhlapaikkamme Merimelojien majaa, ja lentokenttäbussi pysähtyy ihan siinä hollilla kun on aika suunnata superaikaisin starttaavalle häämatkallemme!

Saa nähdä missä vaiheessa hotellielämä alkaa kyllästyttää.. Voi olla että lomien jälkeen palataan jo riemumielin takaisin omaan sänkyyn ja keittiöön! 

2 thoughts on “Hääviikon majoitus

  • Reply Krista July 3, 2017 at 07:23

    Oi, mikä luksushääviikko teille on tulossa! Me yövyttiin meidän kihlajaisvkl aikana Paasissa ja tykkäsin kyllä tosi paljon 🙂

  • Reply Laura July 3, 2017 at 18:49

    Puhtaat lakanat, pehmeät pyyhkeet ja tuhdit aamupalat varmasti parantavat elämänlaatua hektisellä hääviikolla! Plussaa myös siitä, että hotellimajoituksen hinta on tarjousten myötä kilpailukykyinen – airbnbn hinnat pyörivät samoissa summissa, joten hotelli-ihmisinä saimme hyvällä omallatunnolla valita tämän vaihtoehdon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.