Blogin ensiaskeleet

Olen ehtinyt pohdiskella blogin aloittamista jo hyvän aikaa, mutta ongelmana on ollut aiheen rajaaminen. Mikä olisi aihe josta jaksaa innostua pidempäänkin kuin sen ensimmäisen viikon? Ja vielä sellainen että se saattaisi kiinnostaa muitakin kuin minua? Näitä ajatuksia pyöriteltyäni päädyin siihen että aloitan ihan vain kirjoittelemalla elämästäni ulkosuomalaisena, sekä – kuten joku ehkä jo blogin nimestä päätteli – elokuussa 2017 tanssittavista häistämme.

Blogi ei ole minulle ensimmäinen, mutta jostain syystä olen aina ahdistunut ihan tavattomasti tajutessani että joku tuttu tai tuntematon saattaisi oikeasti lukea tekstejäni, joten tähän asti postaukset ovat jääneet vain perhepiirin luettaviksi. Kuitenkin, lopetin muutama päivä sitten puolen vuoden mittaisen harjoitteluni sanomalehden toimituksessä, joten pahin kauhu tulla luetuksi on toimittajan työn myötä ehtinyt hälvetä. Olen aina pitänyt niin kirjoittamisesta kuin lukemisestakin, ja koska tässä koneen ääressä tulee kuitenkin vietettyä aikaa niin blogi tuntuu luonnolliselta väylältä kokeilla siipiä.

Jottei aloitus jäisi liian kryptisesti, kerrottakoon vielä lyhyesti kuka täällä ruudun takana touhottaa. Nimeni on Laura, olen 24-vuotias nuori nainen jonka sijainti maapallolla on vaihtunut melko tiuhaan viimeisen kuuden vuoden ajan. Pari viimeistä vuotta olemme asuneet Torontossa, mutta huomenna suurkaupungin betoniviidakko vaihtuu Amsterdamin kanaaleihin. Mieheni, kutsuttakoon O:ksi täällä blogissä, on kolmekymppinen komistus Kanadasta. Yhtä olemme pitäneet nelisen vuotta, ja hääpäivä on lyöty lukkkoon ensi vuoden elokuulle. Enemmän minusta ja meistä varmasti selviää tulevien postausten myötä.

Josko homma saataisiin tällä käyntiin! Tervetuloa lukemaan meidän elämästä ja häähömpästä, älkääkä pelätkö jättää kommentteja!

Follow my blog with Bloglovin