ABOUT

Nordic Wife on matkablogi arkisella elämänmenolla ja hyvällä ruoalla höystettynä.

Blogin takana häärii Suomen itärajalta maailmalle lentänyt Laura. Maailmalla vietettyjen vuosien aikana asuinmaat ja mantereet ovat vaihtuneet tiuhaa tahtia, ja tätä nykyä kanadalaisen aviomiehen kanssa yhteinen koti löytyy Lontoosta.

Päivätyöni teen mainostoimistossa viestinnän parissa. Intoilen digijutuista ja teknologiasta aivan yhtä paljon kuin ruokakauppojen ja lentoyhtiöiden tarjouksistakin. Vapaa-aikani vietän mieluiten liikkuen, nenä kiinni kirjassa tai maailmalla seikkaillen – mieluiten tietysti sopivalla sekoituksella kaikkea näistä.

Pariskuntana matkaillessamme janoamme autenttisia kokemuksia ja makuelämyksiä. Meidän juttujamme niin matkaillessa kuin arjessakin ovat ripaus luksusta, hyvä ruoka ja rakkaus luontoon. Blogista löytyy rehellisiä matkamuistoja, kokemuksia ja vinkkejä niin kohteisiin, ravintoloihin kuin majoituksiinkin – usein paikallisen vinkkelistä.

Mikäli sinulla on mielessä blogiini sopiva yhteistyö, haastattelu tai mikä tahansa blogini aihepiiriin liittyvä vinkki, palaute tai kysymys, ota rohkeasti yhteyttä: nordicwifey[@]gmail.com.

Seuraathan minua myös muissa kanavissa: Instagram ja Bloglovin’

Kiitos, että vierailit blogissani.


Hi there, and welcome to my blog.

Nordic Wife is a personal blog focusing on the life and travels of a Finnish Mrs based in London.

Behind the blog you’ll find me, Laura. I am a 26-year-old wife, writer and explorer originally from the Eastern border of Finland, currently located in London. I am a communications professional, wine loving foodie and a peak bagger married to a Canadian man. Over the years life has taken me (and us) to many places, yet there is still much to discover. On our travels we love a bit of affordable luxury, street food and untouched nature.

Do not hesitate to contact me if you have any questions, feedback, or ideas for a collaboration: nordicwifey[@]gmail.com.

Follow me also on Instagram and Bloglovin’

Thank you for visiting.