ABOUT

Nordic Wife sai alkunsa hääblogina syksyllä 2016, ja häiden jälkeen se on hakenut muotoaan matkablogina arkisella elämänmenolla ja hyvällä ruoalla täydennettynä.

Blogia kirjoittaa Suomen itärajalta maailmalle lentänyt Laura. Maailmalla vietettyjen vuosien aikana asuinmaat ja mantereet ovat vaihtuneet tiuhaa tahtia, ja kotiosoite on löytynyt niin Suomesta, Luxembourgista, Ruotsista, Tanskasta, Englannista, Koreasta, Kanadasta kuin Hollannistakin. Tätä nykyä koti on Pohjois-Lontoossa, jossa asumme kanadalaisen aviomieheni kanssa.

Päivätyöni teen viestinnän ja datan parissa. Intoilen digijutuista ja teknologiasta aivan yhtä paljon kuin ruokakauppojen ja lentoyhtiöiden supertarjouksistakin. Vapaa-aikani vietän mieluiten liikkuen, nenä kiinni kirjassa tai sen hetken kiinnostavinta sarjaa tuijotellen.

Pariskuntana matkaillessamme janoamme autenttisia kokemuksia ja uusia makuelämyksiä. Meidän juttujamme ovat aikuinen pariskuntamatkailu, katuruoka ja rakkaus luontoon. Blogista löytyy rehellisiä matkamuistoja, kokemuksia ja vinkkejä niin kohteisiin, ravintoloihin kuin majoituksiinkin – usein paikallisen vinkkelistä.

Mikäli sinulla on mielessä blogiini sopiva yhteistyö jonka takana voin aidosti seisoa, työtarjous, haastattelu tai mikä tahansa aiheeseen liittyvä vinkki, palaute tai kysymys, ota rohkeasti yhteyttä: laura [@] nordicwife.com.

Seuraathan minua myös muissa kanavissa: Instagram ja Bloglovin’

Kiitos, että vierailit blogissani.


 

Nordic Wife is a personal blog focusing on the life and travels of a Finnish Mrs in London.

Nordic Wife started out as a wedding blog in the autumn of 2016, when I needed a place to get creative and plan a wedding. Nowadays, I am happily married to a Canadian man, travelling the world with him and blogging on as we go.

My name is Laura. I’m a 26-year-old wife and a writer originally from the Eastern border of Finland. I am a communications professional, a self-proclaimed foodie, a culture vulture and a peak bagger. Over the years life has taken me (and us) to many places, yet there is still much to discover. On our travels we love a bit of affordable luxury, street food and untouched nature.

Do not hesitate to contact me if you have any questions, feedback, or ideas for a collaboration: laura [@] nordicwife.com.

Follow me on Instagram and Bloglovin’

Thank you for visiting my blog.